De ce HiWebDesign?

Say Hi to innovation. Say Hi to creativity. Say HiWebDesign.
Suntem o echipa dinamica, formata din tineri creativi, pasionati de webdesign. Fiecare proiect pe care il realizam este pentru noi o provocare in a crea un website unic, modern, care, cum ne place noua sa spunem, este creat pentru a depasi orizonturile in arta webdesign-ului. Daca vrei sa faci primii pasi in mediul online ai ajuns unde trebuie.

Ne gasesti la birou

L-V ...................................... 10:00-18:00

S-D ........... La mare, in cautare de idei

Hi WebDesign

hi@hiwebdesign.ro

+0740000032

Top
 

Despre noi

Cum a pornit proiectul nostru.

Trend-urile din mediul online sunt intr-o continua expansiune. Proiectul nostru a prins viata tocmai din aceasta dorinta de a tine pasul cu cele mai noi procese tehnologice in materie de webdesign, social media marketing, branding si tot ce tine de promovarea ta in mediul online. Vrem sa aducem un plus de inovatie proiectelor pe care le realizam.

Originalitate 0
Creativitate 0
Inovatie 0
Dinamism 0
hiwebdesign-idei

Ascultam cu interes ideile tale.

hiwebdesign-inovatie

Setam obiective. Inovam la fiecare pas.

Desenam, stergem, desenam iar.

hiwebdesigm-realizam-proiecte-de-succes

Realizam proiecte de succes.

Creativitatea este punctul nostru forte.

De-a lungul timpului am invatat cat de importante sunt ideile clientilor nostri, ceea ce ne-a facut sa vedem fiecare proiect ca pe o alta perspectiva. Acesta este punctul nostru de plecare, punctul de plecare pentru un design care transmite bucuria realizarii unui design unic, care reflecta in totalitate identitatea valorilor tale.

Servicii

Oferim clientilor nostri servicii specializate de webdesign, social media, design materiale promotionale, logo design si pachete foto evenimente. Proiectele noastre sunt unice si ne place sa lucram cu oameni creativi, gata sa patrunda in mediul online. Iata ce facem mai exact:

Website-uri de prezentare

Pasionati de webdesign, realizam website-uri de prezentare moderne, cu design unic, user friendly si 100% responsive.

Social Media Marketing

Te ajutam sa te faci remarcat pe social media prin pagini speciale pentru business-ul tau pe retelele de socializare.

Materiale promotionale

Logo design, design materiale de promovare: carti de vizita, bannere, pliante, flyere si alte materiale prin care sa iti promovezi afacerea.

Fotografii Evenimente

Fotografii evenimente corporate si evenimente personale, prelucrate de fotografii nostri specializati in arta fotografiei.

Suntem pasionati de design, de aici si dorinta nebuna de a fi cei mai buni. 😊

Suntem perfectionisti si numai in momentul in care observam feedback-ul pozitiv al clientilor nostri putem spune ca am incheiat cu succes un nou proiect.

+40740 000 037 / +40740 000 036

Sos. Mihai Bravu, Nr. 62A, Bucuresti